Meer over Con Amore

Con Amore is ook…

Artistieke kwaliteit, inzet, enthousiasme, veelzijdigheid en discipline staan, zoals vermeld, hoog in het vaandel.

Dit uit zich bv. in het Vocaal Ensemble.
Dit is een groepje zangers en zangeressen vanuit het koor welke als ensemble nummers instudeert en deze ten gehore brengt op concerten.
Bij concerten wordt ook afwisseling gebracht door het uitnodigen van externe muzikale gasten en onze dirigent vormt samen met ons projectlid Emile Boer het duo Mr. Bojangles en ook zij leveren hierin hun bijdrage.

Wat ondertussen een mooie traditie is geworden is het kerstconcert in Weidesteijn. Het is fijn om samen met de bewoners te genieten van het samen zingen van de traditionele kerstliederen en het voor hen te zingen van de minder bekende liederen.

Naast het bestuur kent het koor een aantal commissies. Deze commissies zijn ingesteld om de taken in het koor zodanig te verdelen dat het organiseren leuk blijft.

Het bestuur van Con Amore bestaat uit:

Voorzitter
Henk ter Veen  – 0528- 236 063

Secretaris
Dinette Mensen – 0528- 220 345

Penningmeester
Lammy Boudewijns – 0528- 279 422

Algemeen bestuursleden
Henk Alberts – 0528- 230 687, Gerrie Oving – 0528- 236 541

Naast het dagelijks bestuur heeft het koor de volgende commissies…

Repertoire/muziekcommissie:
Gea Koster, Gerrie Oving en natuurlijk onze dirigent Henry Huisjes.

Activiteitencommissie:
Coördineert alle met een concert samenhangende activiteiten en organiseert gezellige ontspanningsavonden voor het hele koor. In deze commissie zitten: Lena Visser en Ger Hidding.

Lief en Leed:
Ook voor een vereniging een zeer belangrijk onderdeel, de dames Jenny Koster en Henny Schonewille verzorgen dit met liefde.